Lilo är ju den sista valpen som har varit kvar här. Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken av flickorna som skulle stanna kvar i kenneln, därför fick båda stanna så länge för att se utvecklingen av dem. Nu är de ju 5 månader på söndag, o man kan se ganska stora skillnader på dem. Båda har många fördelar, men det finns ju alltid vissa saker man tittar mer på än andra som uppfödare. O det både vad gäller exteriör och temperament. Temperamenten är det inga som helst problem med hos någon av dem, Lilo är mer sådan att hon vill vara till lags och jobba och gör nästan vad som helst för en godbit. Lucy kommer alltid, o gör som man säger, men inte riktigt med samma iver som Lilo, det är mer manãna om man säger så, o lite mer på hennes villkor (tror hon). Lilo kommer bli en kanonhund att köra t ex agility med, helt klart, helt orädd som hon är dessutom.

Lucy är dock lite mer kompakt med grövre benstomme, vilket ju tyvärr tappats bort lite hos buhunden idag. Den skall rymmas i en kvadrat, hela hunden, o tyvärr är det mer rektanglar som behövs i dag. Benstommarna har också blivit lite tunnare, speciellt hos svarta, så därför faller valet på Lucy hos mig. Hon har dock lite mindre vinklar än Lilo, som är väldigt välvinklad, o Lucy har mer vitt än Lilo. Men man kan ju tyvärr inte få den perfekta hunden ;).

Och nu har dessutom en familj som vill jobba med Lilo varit här o träffat henne och beslutat sig för att hon är hunden för dem. Så nu flyttar hon också hemifrån. Kommer kännas lite konstigt tror jag, men det kommer bli jättebra, det är jag helt övertygad om. Min magkänsla säger det iaf.

På söndag är det dags för Luigi att göra debut i utställningsringen. Det blir i Borås på SSUK, o det skall bli mycket spännande att visa honom. Det är ju ett tag sedan jag ställde så det känns riktigt roligt att få vara i utställningsringen och visa hund istället för att jobba som ringsekreterare som det annars blir. Så rapport kommer på söndag efter äventyret :).