Jag är på att uppdatera här. Men tiden räcker inte riktigt till tyvärr. Det gäller att få ihop livspusslet med familj, jobb, hundar o lite extrajobb emellanåt. Jag har ofta med mig valparna när jag gör saker, där de kan vara med. Allt för att de skall få så mycket miljöträning som möjligt. Ibland har alla 3 varit med, ibland är det bara en i taget. O jag är så nöjd med deras temperament och hur de hanterar olika situationer. Ingen av dem har uppträtt som galningar för att de varit livrädda, utan de stannar upp för en halv minut o sedan tar de sig fram o undersöker, oavsett vad det är. De har varit med vid havet, på hundutställning när jag jobbat då någon har haft passning o då träffat många människor utan problem. Hos veterinären har de bara rusat in, upp i knät på honom o pussat hejdlöst, vilket gjort att han skrattar och säger att han sällan träffat så himla sociala valpar. Så skönt att ha att göra med dem, helt klart.

I fredags flyttade Luigi till Tibro till Björn, Ruth och lille Wille, 10 månader. Han hanterade lillkillen riktigt bra, han är inte så på som de andra två tjejerna som bara inte kan låta bli. Visst, det är positivt, men är man 10 mån så kan det bli jobbigt att ha en galen valp som attackerar så fort man rör sig ju. Det här känns jättebra, o jag har kvar avels-o utställningsrätt på honom, så jag kommer att träffa honom en hel del smiley. Han är anmäld till SSUK:s utställning i Borås sista helgen i juni, så då blir det debut för honom. Spännande, det är 2 valpar anmälda.

Nu är alltså Lilo och Lucy kvar här hemma, o Lilo är tanken att hon skall få en ny ägare som kan aktivera henne ordentligt. Hon är en tjej med stor portion nyfikenhet, inga rädslor överhuvudtaget verkar det som, o med stor motor. Hon skulle bli en kanonhund för den som vill träna lydnad, rallylydnad och/eller agility med tanke på hennes sätt.

Lucy skall stanna kvar i kenneln, men ev fodervärd kan tänkas också. Men i första hand är det Lilo som skall säljas, där lägger vi krutet just nu.