I lördags var valparna med på fotbollsdag när sonens lag hade familjedag. Oj vad det var mycket att titta på för dem. Efter 2 timmar var de ganska trötta så då körde jag hem dem, o det var 3 mycket trötta valpar som sprang in o lade sig på rygg allihop ;).

Vaccineringen blev idag istället eftersom veterinären fick akututryckning. O det spelade ju inte mig så stor roll. Så idag var det iväg med gänget, något som de inte uppskattade helt o hållet. Det är otäckt att åka bil, o någon av dem, kan inte säga vem det är, blir ganska åksjuk. Det är ju inget ovanligt när det gäller valpar, o brukar gå över efter några månader. Balanssinnet är ju inte utvecklat ordentligt ännu helt enkelt. Nåväl, in till veterinären med dem, o han såg ju dem redan när de var mindre än ett helt dygn gamla när sporrarna skulle tas bort. Så hans första kommentar var, oj, vad de växer! Men vad fina de ser ut, så lagom i hull o så trevliga. För alla tre viftar glatt på svansen och hälsar på honom. Sen att det inte är så trevligt att hamna på det “höga” bordet, det är en helt annan sak. Vaccinationen gick helt smärtfritt den här gången också, inte ett enda ljud från någon av dem o han var mycket imponerad av dem. Kul att höra, han träffar ju ganska många valpar o hundar per dag liksom.

På kvällen har vi varit iväg på Valborgsfirande med lotterier, tombolar, korv- o fikaförsäljning o en hel del olika saker för barnen att göra. Det innebär att det var ganska mycket folk, även om det var väldigt kallt, eftersom det blåste så. Kan väl säga att det var inte många steg man hann innan man blev stoppad för att fråga om dem, ras o storlek o att få klappa. Mycket bra miljöträning för dem. Så nu sover dem väldigt gott :).

Trevlig Valborg!