Tiden går, o det jättefort. Har haft mycket att göra eftersom jag firat min 50-årsdag med stor fest, o sedan är det träning med valpar osv. Har ju kvar Luigi, gula hanen, som är så himla snygg och dessutom en sån raring. Han är så tillmötesgående hela tiden o samarbetsvillig så man blir alldeles varm i hjärtat. Jag hoppas att någon som är intresserad av utställning o träning faller för honom, för de kommer få en toppenhund o blir han inte champion så skulle jag bli mycket förvånad.

Kvar finns också Lilo, den “lilla” svarta tiken. Hon är pigg o nyfiken o ständigt med där det händer saker. Hon hittar på upptåg minsann den lilla damen. Hon är en riktig liten lektant som gärna leder in de andra på busigheter ;). Men ack så charmig. Också en hund som kommer att älska att arbeta med sin ägare eftersom hon har sån motor.

Naturligtvis finns ju också Lucy kvar, eftersom hon skall stanna i kenneln är tanken. Om någon mot förmodan skulle vilja bli fodervärd åt henne kan det också funka. Det här är en tjej som utforskar nya saker helt obekymrat, o som är ursöt o en riktig pussgurka. Gillar att kramas o ligga i knät. Henne har jag stora förhoppningar om eftersom hon är tanken att bli nästa Hildehouse avelshund om allt går vägen med röntgen av höfter och ögonlysning bl a.

Jag kör mycket med letaövningar med dem eftersom de då får använda hjärnan o blir lite trötta :). Något som uppskattas när det är 3 små vildbasar som triggar varandra. Letaövningarna går mest ut på att hitta godis/mat som jag slänger ut när de är utomhus. Är det dåligt väder är de ju inte så långa stunder i taget utan då gömmer jag godiset i olika saker, det kan t ex vara i ihoptryckta toarullar, då får de först leta efter rullen och sedan kämpa för att öppna den. Ibland trycker jag ihop några stycken tomma o några med godis i så de får lära sig att hitta rätt rulle innan de blir

belönade.

På måndag skall de tre få sin andra vaccination. Vi har också gjort sista avmaskningen nu så nu behövs inte det på ett år iaf :). Så tiden står inte still här, o därför som sagt så har bloggen blivit lite lidande.

På onsdag 1/5 skall jag jobba som ringsekreterare på Pudelklubbens inofficiella hundutställning på Tjolöholm. Om ni inte har något för er kom gärna dit o titta på en massa olika hundar. Vi är på en av slottets stora gräsmattor, o hoppas att få kanonväder naturligtvis. Det brukar vara trevliga tillställningar såna här inofficiella utställningar. Så jag kan varmt rekommendera att gå o titta på en någon gång o även testa att ställa ut sin valp/hund på en någon gång. Det är ju lite mer kravlöst och brukar vara väldigt trevligt o stora prisbord :).