Ja, tiden går verkligen fort. I torsdags var det veterinärbesök med vaccination, chipning och veterinärbesiktning. Inga som helst problem med något av det, veterinären var supernöjd med allihopa så det blev u.a. på alla 5 :). Sedan var vi ute i Onsala hos Onsala Zoologiska och Anette och shoppade lite koppel, leksaker och annat till flytten. Japp, det är inte bara valp man får här utan diverse annat i en goodiebag :). Kan väl säga att alla 5 valparna somnade väääääldigt gott efter den händelserika dagen *hihi*.

Valparna är ute några gånger varje dag och härjar i trädgården. Det finns mycket att upptäcka i världen när man är en liten valp, och inget är speciellt farligt kan jag säga. Alla är väldigt nyfikna och även om man smyger försiktigt fram till en ny sak så går det över efter typ 3 sekunder, vilket är ett gott tecken. De klättrar på vedhögar, högst upp, och ser ut som de erövrat världen :).

I fredags var det då dags för två av de små godingarna att flytta till nya hem. Det var Lucifer och Lumiére som flyttade till Fagersta resp Kalmar. Och efter vad jag hört från dem så har det gått väldigt bra för dem i deras nya hem, vilket naturligtvis gläder mig.

De tre som är kvar lever bus och härjar och lever, men det är ändå väldigt mycket lugnare med 3 än med 5 valpar, det går inte att komma ifrån. Så nu hoppas jag bara att det skall finnas två jättebra hem till lilla Lilo, den svarta tiken, och Luigi, den gula hanen. Han är otroligt snygg, så kompakt i kroppen som vi vill ha. Lilo är en otroligt charmig liten dam, som är nyfiken på allt och tar för sig av livet verkligen. Lilla Lucy stannar kvar i kenneln, son om det blir här hemma eller hos fodervärd, det får tiden utvisa. Hon är iaf mycket trevlig, fast det är de ju allihop :).