Japp, så är det, 7 veckor har de hunnit bli nu. En vecka kvar, sen är de redo att flytta hemifrån. O i nuläget kan jag säga att det skall bli ganska skönt ;). Alla frågar om det inte är jobbigt att sälja och leverera valparna, och jag kan säga att nej, det är det inte. Visst, jag älskar mina små hulliganer, men ja, de är hulliganer, som väcker en kl 4.30 för då tycker de att dagen börjar. Mycket städning är det efter 5 valpar också, och mycket matande. Visst är de charmiga och jättemysiga, men som uppfödare är man ju mentalt inställd på att man inte skall behålla allihop liksom. Och när man hittat bra valpköpare så är det inga som helst problem att leverera dem :).

På torsdag är veterinären inbokad för veterinärbesiktning, id-märkning och vaccinering. Det är alltid lite av ett litet trauma, tänk om det skulle visa sig vara något fel på någon av valparna. Det kan vara vad som helst, det får inte vara några fel på dem. Och som tur är så har jag inte behövt få något tråkigt besked vid besiktningen någon gång. Så nu är det bara att hoppas att det blir så den här gången också. Å andra sidan så är ju oftast buhundarna inga större problem med så jag känner mig ändå ganska lugn.

Lite bilder på dem, tagna den här veckan. Hade en kompis här som hjälpte mig, för att fixa det själv, när det gäller uppställningsbilder, det funkar inte.


Hildehouse Luigi

Hildehouse Lumière

Hildehouse Lucifer

Hildehouse Lilo

Hildehouse Lucy

Det har ju tyvärr varit väldigt kallt så idag var första gången valparna fick komma ut utomhus. Det uppskattades mycket och Emmi tyckte det var vansinnigt roligt att springa och busa med dem och visa dem allt möjligt ute. Klicka på bilderna för förstoring. Kan ju säga att det var 5 mycket trötta valpar som slocknade i valplådan när de kom in igen. O då var de inte ute mer än kanske 10-15 minuter. Det tar på krafterna att göra nya saker :).