Jösses så fort tiden går. Nu är gulliganerna 4 veckor redan, halvtid till att de skall flytta till nya hem, redan. De växer så det knakar, och det händer mycket i deras utveckling.

Alla 5 är pigga och väldigt nyfikna, har inga sociala problem överhuvudtaget. När man kommer fram till deras valplåda springer de snabbt fram och viftar på sina små svansar, ibland så ivrigt att de välter *hihi*. Små vassa tänder har de fått, så Emmi tycker ju att de är lagom mysiga när de diar nu, o ibland tar de i lite för mycket o då morrar hon o går därifrån. Men eftersom hon har väldigt mycket mjölk fortfarande, som tur är, så går hon tillbaka o gör nya försök efter en liten stånd. Att hon har mycket mjölk märks genom att ibland har vi små pölar på vardagsrumsgolvet när hon läckt en del när det gått lite för lång tid sedan matning. Men nu äter de två mål fulla mål mat om dagen nu. De får uppblött valpfoder blandat med rått kött, och det tas emot med stor förtjusning numera. Visst, de trampar omkring i maten o knuffas med sina syskon, men äter gör de gärna. Eftersom Emmi har så mycket mjölk så tar jag det väldigt lugnt med ökningen av mat till dem, då hon lätt för mjölkstockning. O det vill vi inte att hon skall behöva ha ju.

Här följer lite nya bilder på de små.