Känner väl egentligen att jag tycker det räcker med vinter nu. Men det snöar idag igen, så det är väl inget att hoppas på att det blir vår snart ;). Några som är helt obekymrade om det här är ju naturligtvis valparna. De bara äter, sover och växer, precis som det skall vara. Mamma har ökat sin matmängd, kan man lätt säga. Konstant hungrig känns det som, o hon får äta så mycket hon behöver. Valparna tar mycket energi från henne så det gäller att hon håller matmängden uppe. Förra gången hade hon 3 valpar och då var det inte lika tydligt som den här gången med 5. Första kullen hade hon 6 och då var hon också konstant hungrig ;). O även om han var ett halvt kg ca för tung egentligen när hon parades så kommer hon inte att vara för tung när de här små matmonstrena har slutat äta på henne. Så som sagt, hon får så mycket hon vill ha, för nu har de ökat sin matmängd mycket jämfört med för en vecka sedan. I övrigt händer det inte så mycket ännu, men det ser ut som ögonen börjar öppna sig på en del av de små. Så i början av veckan blir det bilder på valpar med ögon, om de kan hålla dem öppna vill säga *hihi*.

Här följer några bilder tagna fredag, lördag och söndag.

Goa sovstilar har de numera, ofta på rygg.


De är ganska jämna, hela kullen, även om det skiljer några gram.


Blivande “Dexter”, tilltalsnamnet alltså.


Två bröder och syster.


Sovstilarna varierar, som synes.


Jag vill vara nära, jag också säger lilltjejen till syster och bror.

Man kan vara nära mamma också när man sover, på olika sätt ;).