Tiden går verkligen fort. Vid den här tiden för en vecka sedan satt jag och väntade på att valparna skulle födas. O nu ligger de här som små tjocka knubbsälar i valpbädden. Och trångt börjar det bli vid matbordet nu :


Vikten har ögat ordentligt på allihop, även om det fortfarande är samma valpar som är minst och störst som när de föddes.

Svarta tiken: Födelsevikt 277 g, idag 532 g.

Svarta hanen: Födelsevikt 274 g, idag 431 g

Gul hane m mest vitt: Födelsevikt 314 g, idag 535 g.

Svarta tiken m vit fläck i nacken: Födelsevikt 330 g, idag 613 g.

Gul hane: Födelsevikt 288g, idag 557 g.

Som ni ser skiljer det lite på dem i storlek, men allihop äter som de skall och mår bra så det är bara att se tiden an och se deras storlek. Det är inte alltid det stämmer att störst blir störst som fullvuxen.

En hög med sovande valpar, de sover gärna på rygg.

Goa är de, det går inte att komma ifrån smiley.

Det händer dock inte så mycket i deras liv just nu, mer än att de äter och sover. Jo, de har fått klorna klippta ett par gånger också, allt för att inte riva mamma för mycket på magen när det äts. Jag klipper klorna var 3:dje dag ungefär. För de är så himla vassa, och det är inte så skönt för henne när de trampar på henne när de äter.