Det är alldeles lugnt i valplådan. Ja förutom då att den lille svarte hanen är en liten kravlare. Han har lyckats ta sig ur Bia-bädden flera gånger nu, självklart är det inte med avsikt, men när de börjar så här tidigt så brukar det vara så att de kommer vara mer utanför än i valpbädden när det beger sig. Skall bli intressant att se om det stämmer även i det här fallet.

De växer iaf så det knakar. Man riktigt ser hur de rundar till sig medan man tittar på dem. Det är ganska mysigt att sitta och studera dem små, när mamma t ex varit ute o kommer in som ett jehu för att räkna in så att antalet stämmer. Då blir det liv i luckan, minst sagt. När hon lagt sig ner tar det inte många sekunder förrän alla fem är på plats vid var sin mjölkbar och trampar på för fullt och strax börjar svanstippen gå fram o tillbaka när maten kommer fram. Det är riktigt fascinerande och något man aldrig tröttnar på, hur många valpar man än haft, tror jag.

Ibland lyckas de små med konststycket att dela in sig när de ligger och sover, också lite kul att se. Det här är vad jag menar med detta: