Natten har varit lugn, bara en valp som var på rymmen ur Biabädden, blivande Dexter ;). Inte så att han pep och skrek utan Emmi gjorde ett nytt litet bo till honom bredvid där det låg ett par handdukar. Det var det jag vaknade av, så det kan inte gått någon nöd på honom där heller. Det är ju inte alltid det är så här när man har nyfödda valpar. En del kullar får man gå upp varannan timma för att kolla att de äter och mår bra. Men det gäller i allmänhet inte buhundsvalpar. Det som kan vara är att de, som i natt, kravlar över kanten på bädden och fryser och piper därför. Det är ju bara att lägga tillbaka dem, men ibland kan det ju vara svårt att somna om i de lägena. Jag sover ju alltid i samma rum som valparna de första tiden just av de här anledningarna, + att ibland behöver tiken gå ut på natten. O då är det skönt att vara i närheten så man har koll på läget.

Igår hade valparna gått ner lite i vikt, precis som de alltid gör. Inget dramatiskt alls, utan helt naturligt. Idag har de vänt och gått över sin födelsevikt allihop. De minskade ungefär lika mycket allihop och nu har de gått upp med ca 20 gram över födelsevikten samtliga, vilket ju tyder på att alla får tillräckligt med mat och därigenom är helt nöjda. Det är fördelen när de inte är så många att slåss om maten :). Så här såg det ut i valpbädden i morse, med sovande valpar.

Idag skiner solen, känns nästan som lite vår, men så väl är det väl inte tyvärr. Det skall bli mer snö i veckan sägs det. Det ser jag inte alls fram emot, tycker det räcker nu. Iofs gillar jag inte regn på tvären heller, vill ha sol och värme.

Bror och syster sover gott :).

Den lille svarte hanen sover lika gott nära brodern :).